Stal van Leeuwen

Kinderfeestjes

We hebben momenteel keuze uit 4 verschillende feestje. Omdat we de feestje aan leeftijd en niveau aan kunnen passen is het al mogelijk vanaf 5 jaar. 

We hebben een feestje waarbij ze eerst een hoefijzer gaan versieren, (uiteraard mogen ze dit ijzer na afloop mee naar huis nemen.)Vervolgens gaan we de pony's poetsen, opzadelen en proberen ze met de pony's een behendigheid's parcours af te leggen (denk aan slalommen tussen balkjes sturen etc.)
We sluiten af met een spelletje we gebruiken ongeveer 1 pony op de 2/3 kinderen.
De kosten bedragen hierbij €10,- per ruiter

Een andere optie is een 
voltige feesje, dit is zeker leuk als de kinderen nog weinig ervaring hebben met pony's.
De kosten hiervan zijn €9,00 per persoon.
We beginnen met poetsen en knuffelen en versieren van de pony's. Daarna gaan we de pony's opzadelen.
 de pony’s krijgen een singel op en gebruiken we voor diverse voltige oefeningen denk aan achterstevoren zitten staan etc..
een andere pony loopt ook in de bak daar mag iedereen een stukje op rijden de pony wordt wel vastgehouden indien nodig.
vervolgens zadelen we de pony's af. We gebruiken hiervoor ongeveer 1 pony op de 3/4 kinderen.

Een andere optie is een Unicorn feesje, dit is zeker leuk als de kinderen nog weinig ervaring hebben met pony's. De kosten hiervan zijn €10,00 per persoon.
We beginnen met poetsen en knuffelen en versieren van de pony's. Daarna krijgen ook de dames een unicorn rokje en de jongens een cowboyhoed.
Naast het rijden en wat kunstjes op de pony doen we ook een mini fotoshoot en een paar spelletjes in het unicorn thema. vervolgens zadelen we de pony's af. en krijgt iedereen iets lekkers en wat te drinken. We gebruiken hiervoor ongeveer 1 pony op de 2/3 kinderen.

 
De Laatste optie is een 
spelletjes feesje, dit is minder aan te raden als de kinderen nog weinig ervaring hebben met het ponyrijden.
De kosten hiervan zijn € 12,00 per persoon.
We beginnen met poetsen en versieren daarna opzadelen en rijden. Bij spelletjes kun je denken aan estafette, hindernisparcours etc.
vervolgens gaan we afzadelen. Hierbij gebruiken we 1 pony op 1/2 kinderen.
 
De feestjes duren allemaal ongeveer 2 uur, uiteraard krijgen ze daarbij ook een snoepje en wat te drinken. Er is een minimum van €50,00 ongeacht het aantal kinderen. 
We plannen de feestjes meestal op Woensdag van 14.00 tot 16.00 en op zaterdag van 13.00 tot 15.00. Andere dagen zijn in overleg ook mogelijk.

Mocht u verder nog vragen hebben of een datum willen reserveren dan kunt u natuurlijk altijd een berichtje sturen. 

Categorie├źn